Nieuwsbrief 2: 1914-1918
E-mail onleesbaar? Klik hier voor de online versie.

Ontdek al onze tijdschriften en educatieve uitgaven

 

Nieuwsbrief 2: 1914-1918

In deze nieuwsbrief: informatie over de tijdschriften lager onderwijs, educatieve uitgaven, een agenda voor de leerkrachten en een leuke wedstrijd voor de klas.

 

Tijdschriften lager onderwijs

14-18 in de hele school?
De nummers 4 van alle tijdschriften hebben als onderwerp de Eerste Wereldoorlog. De ideale gelegenheid voor een verticaal project in uw school, van het 1e tot het 6e leerjaar. Kijk ook op de website voor extra materiaal. U vindt het op Uw Zonnekind, Uw Zonnestraal of Uw Zonneland.

  

Kom op Appels 

Kom op Appels, de solidariteitsactie van Kom op tegen Kanker in de scholen, verkoopt tot 17 oktober appels ten voordele van het vakantiekamp voor kinderen met kanker.

En er is meer! Neem deel aan de Kom op Appels-scholenwedstrijd en win een optreden van de KetnetBand, een les van Frank Deboosere, een multimediapakket en een pakket luisterspelen. Kijk snel op www.komopappels.be en doe mee!

>>> Meer info

Leermiddelen

Docufiches De koning en het koningshuis
Streeft u ook naar hedendaagse en boeiende lessen wereldoriëntatie? De Open Wereld-docufiches vormen de ideale ondersteuning voor uw thema's.

Met deze 14 nieuwe docufiches laat u uw leerlingen kennismaken met de koning en het koningshuis. Op de achterzijde vindt u telkens een infofiche met achtergrondinformatie.

>>> Meer info

Op de agenda ...

 

Wedstrijd

 

 

 

Geen nieuwsbrief zonder wedstrijd! Deze keer kunt u een schoolabonnement winnen op de Zonneland Nieuwsquiz (waarde € 75) voor alle klassen van de 3e graad van uw school!

Er zijn 3 schoolabonnementen te winnen. Om een kans te maken, dient u enkel deze vraag te beantwoorden: over welk boek gaat de tweede vraag in de nieuwsquiz van 8 september? (Het antwoord vindt u hier.)

Stuur uw antwoord voor 22/10/2014 per mail naar kathleen.schuyten@verbode.be. In de titel van uw mail zet u 'Wedstrijd nieuwsbrief lager onderwijs 2'. Veel succes!

 

 Vind ons leuk op uitgeverijaverbode     Uitgeverij Averbode • Postbus 54 • 3271 Averbode
www.averbode.be