2

Het veelzijdigste tijdschrift voor het 1e en 2e leerjaar!

 (Ontdek het volledig aanbod lager onderwijs)

Ontdek alles over Zonnekind 2020-2021!

  • 18 nummers per jaar 

Een educatief tijdschrift = een bewezen voorsprong voor uw kind

 


Zonnekind is hét educatieve tijdschrift voor leerlingen van de 1e graad! Het zit boordevol boeiende info, schitterende documentatie en speelse taal- en wiskundeopdrachten waarmee uw kind zelfstandig leert werken. Verder zijn er verhalen, knutseltips en leuke spelletjes voor tussendoor.

Een voorproefje?

Volledig aangepast aan uw kind!

Het hele jaar door zijn er aparte tijdschriften voor het 1e en 2e leerjaar: Zonnekind 1e leerjaar en Zonnekind 2e leerjaar. De inhoud is dezelfde voor beide leerjaren, maar de uitwerking is verschillend. Zonnekind 1e leerjaar bevat minder tekst (met aangepast leesniveau) en eenvoudigere oefeningen.

Elke week een tijdschrift of een leesboek

Het abonnement op Zonnekind bestaat uit 12 gewone nummers en 6 leesboeken. Elk Zonnekind-leesboek bevat 2 versies van hetzelfde verhaal (voor beginnende en gevorderde lezertjes). Aantrekkelijke personages, mooie illustraties en spelletjes bij het verhaal zorgen voor extra leesplezier.

Uw leerlingen krijgen leesboekjes perfect afgestemd op hun leesniveau dankzij het nieuwe AVI-niveau!

Voor op school of thuis

Zonnekind sluit perfect aan bij wat uw kind leert op school: taal, wiskunde, wereldoriëntatie, muzische vorming, sociale opvoeding, ICT ... Heel wat leerkrachten gebruiken Zonnekind dan ook in de klas, maar uw kind kan er net zo goed thuis mee aan de slag.

Welk abonnement kiest u?

  • trimesterabonnement of jaarabonnement
  • thuisabonnement of schoolabonnement

Als u Zonnekind met de post wilt ontvangen op uw thuisadres, dan kunt u online bestellen. Wenst u het voordeligste abonnement, bestel dan via de school. Zo betaalt u geen verzendkosten.

Een abonnement op Zonnekind? Gewoon doen!

Ontdek ook Robbe en Bas: de leesreeks voor het 2e leerjaar

 

Meer nieuws